Szolgáltatások: 

 

- Tanácsadás


- Vízum hosszútávra


- Szállás intézés
 


- Reptéri transzfer


- Thaiföldi biztosítás

 
- Cégalapítás, ingatlanok

 

 

 

 

 Tanácsadás

Az utóbbi pár évben többen is egyedül vágtak neki Thaiföldnek és ez a magyar nyelvű segítségnek és tanácsadásnak volt köszönhető. Fontos, hogy diákjaink támogatva érezzék magukat.

 

Vízum hosszútávra

 - Tanulói vízum

Az iskolánkon keresztül igényelhető tanulói vízum, mely jelenleg a legkönnyebben megszerezhető hosszútávra szóló thaiföldi vízum. Ennek feltétele a minimum 120 órás angol vagy 180 órás thai tanfolyamra való beíratkozás. A vízumot otthonról is lehet intézni, így nem szükséges elhagyni Thaiföldet a vízummódosítás miatt, hanem már az új, hosszútávú vízummal léphet az országba. Mindent magyar nyelven kap ügyfelünk kézhez és mindenben állunk rendelkezésére.

 
Szállás intézés
 

Tanulóink számára fontos, hogy a szállás közel legyen az iskolához, emellett persze más tényezők is szerepet játszanak a szállás kiválasztásában. Elsődlegesen az ár, a tengerpart közelsége, a pezsgő éjszakai élet, vagy egy nyugodt környék távol a belváros zajától.

Fontos! A csalódottság elkerülése érdekében érdemes érkezés után lefoglalni a szállást, mivel hosszútávra olcsó, illetve látatlanban (vagy egy pár fotón megszemlélt szállást) otthonról lefoglalni nem ajánlatos. Otthonról csak pár napra érdemes szállást foglalni. (Ehhez a www.agoda.com weboldalt ajánljuk). Kijövetel után mi szivesen bemutatjuk a szálláslehetőségeket.

 
Reptéri transzfer
 
Érkezéskor fontos, hogy valaki várja a kiérkező diákot. Thaiföld messze van, és minden kicsit más, így még a leglátottabb utazóknak is érdemes ha egy magyar nyelvű személy segít neki, elmagyarázza amit tudnia kell, elviszi a szálláshelyre, bemutatja az iskolát.  

 

Thaiföldi biztosítás

A mai világban szinte mindenki köt biztosítást ha külföldre megy nyaralni. Aki esetleg hosszabb távon szeretne maradni Thaiföldön annak is lehetséges mindez, ráadásul ugyannyiért mintha csak pár hétre maradna. 1 éves thaiföldi biztosítás olcsón köthető, mi biztosítjuk magyar nyelven a dokumentumokat és a papírmunka vesződségeit levesszük a diákunk válláról, leegyszerűsítve a bonyolultabb részeket. Még a kiutazás előtt el lehet kezdeni intézni online, így mire kijön a diákunk már megkapja az ajánlatot a biztosítótól az 1 éves biztosítására.

 
Cégalapítás, ingatlanok
 

Az iskola mellett van egy másik cégünk, melynek sok egyéb szolgáltatásai is vannak, mint például vállalkozás alapítása, ingatlanok vásárlása, kiadása, stb. Sokan hosszabb távra terveznek amikor kijönnek, esetleg örökre szeretnének maradni. Megbízható együttműködő partnert keresnek. Cégünkön keresztül, magyar nyelven tudjuk ezeket a szolgáltatásokat ügyintézni.

 

  

Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken

 

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it