Walen Nemzetközi Iskola

 

Köszönjük, hogy iskolánkkal kapcsolatban érdeklődik. Engedje meg, hogy bemutassuk az iskolánkat.

Iskolánk volt az első olyan nyelviskola mely külföldieket oktatott és vízumot biztosított hosszútávra Thaiföldön. Mindez 10 éve történt, azóta az iskola nagyon sok fejlesztésen ment keresztül. Iskolánk Thaiföld legnagyobb külföldieket oktató iskolája lett, több mint 8 helyszínen 10 iskolánk van. Az online oktatás segítségével, pedig már nemzetközi szinten is sikereket érünk el, illetve Thaiföldön évente 2200 tanulónk van 70 országból világszerte, így bátran kijelenthetjük, hogy nemzetközivé vált az iskolánk. Ezt az is bizonyítja, hogy magyar nyelven olvashat rólunk.

Több éve már thai nyelvet is oktatunk, de megmaradt az angol minőségi oktatása, angol anyanyelvű tanárokkal és egy kiváló módszerrel, amely arra készteti a tanulót, hogy angolul gondolkozzon. Segít leküzdeni az általában felmerülő szégyellőséget és természetessé válik, hogy az ember egy anyanyelvi illetővel beszélget. Azt valljuk, hogy a nyelv tudása a beszédnél kezdődik. Büszkék vagyunk rá, hogy módszerünk nagyon sok embernek segített akiknek gondjai voltak a beszéddel. Emellett persze a nyelvtant és a helyesírást is oktatjuk.
A thai, kínai és orosz nyelv oktatásánál is ugyanezt a módszert használjuk, hasonló sikerrel.
 
Magyar diákjaink kiemelt figyelemben részesülnek azáltal, hogy megbízott kollégánk segítséget nyújt számukra. Sokan egyedül vágtak neki Thaiföldnek, úgy hogy még soha nem jártak az országban. Ezt a kölcsönös bizalom és segítség nélkül nem merték volna megtenni. Fontos még megjegyezni, hogy több éve az iskola  Magyarországon is képviselteti magát, így már nem szükséges a tandíjat más ország bankszámlájára utalni, több napos várakozási idővel, hanem egyszerűen be lehet fizetni vagy utalni az iskola magyar Unicredit-es bankszámlájára. A Walen iskola kiemelt figyelmet szentel magyar diákjaira és ügyfeleire. Nemcsak tanulásban hanem egyéb szolgáltatásokban is áll rendelkezésre magyar nyelven.
 
Éveken keresztül nagyon sok embernek okozott fejfájást a vízum intézése Thaiföldön. Ez a probléma az iskola által biztosított vízummal megoldódott, sőt leegyszerűsödött mivel már otthonról is lehet intézni, online, magyar nyelven. Sokak számára ez a lehetőség teljesen új kapukat fog megnyitni.

Azoknak akik egy hosszabb nyaralásra vágynak, tanulni akarnak egy nyelvet, ma már elég csak választaniuk a 8 helyszín közül, és legálisan tartózkodhatnak Thaiföldön. Ezek a helyszínek valóban lenyűgözőek és változatosak. Tengerpart, sziget, hegyvidék, hatalmas város is szerepel a listán. Soha könnyebb dolguk nem volt azoknak akik Thaiföldet akarták választani. A Walen Iskolával minden sikerülhet, a lehető legjobb választás az iskolával kezdeni thaiföldi kalandunkat.
 
Végezetül szeretnénk diákjainktól idézni és egyben megköszönni Nekik, hogy a Walen Iskolát választották. Az évek során a Walen Iskola a magyarok iskolája lett, köszönjük a bizalmat, reméljük a jövőben több és több magyar diákunk választja Thaiföldet és egy valóban sikeres magyar közösség formálódhat a "Mosoly Országában", Thaiföldön.
 
Csoportkép magyar diákjainkkal az iskola előtt
 
 Vélemények
 
"Az interneten kerestem külföldi angol nyelviskolát. Olyan helyet kerestem ahol kellemes az időjárás és az iskola mellett ne kelljen dolgozni. Ezek alapján bukkantam rá Thaiföldön a Walen Iskolára. A tanítási módszer nem hasonló, mint amit otthon megszoktam. Mondhatni egyből bele a közepébe. Mondatokat mondani, diktálás után írni. Persze ez a csoport szintjétől függ. A csoport különböző nemzetiségű diákokból állt. A tanárok Angliából, Ausztráliából, Kanadából és az USA-ból érkeztek. Egy nap 3 tanítási nap volt, én ezt a beosztást választottam.  Nagyon tetszett az oktatásban, hogy minden órára más tanár jött be, ezáltal nem volt egyhangú az oktatás. Az iskolában segítettek albérletet találni és miután utazni is akartam, ezért abban is hasznos tanácsokkal láttak el. Összességében nagyon jól éreztem magam és kellemes bő két hónapot töltöttem el Thaiföldön a Walen Iskolával."
Stigrád András - Szenvedélyes világutazó
 
    
 
"2012 januárjában kezdtem tervezni, hogy kijövök Thaiföldre, Samuira. Beütöttem, hogy angol nyelvtanulás Thaiföldön, és a Walen Iskola honlapját hozta be és a választásom a magyar megbízott miatt erre az iskolára esett. Három hónapja, hogy itt tartózkodom Koh Samuin, ahol nagyon jól érzem magam. Az iskolával nagyon elégedett vagyok, közel van a szállásomhoz, robogóval szoktam kijárni. A menedzser és az iskola alkalmazottai mindig szívéjesen segítenek mindenben. Nemrég nyílt az iskola itt Samuin, még nincs sok diák, nagyon családias a légkör. Nagyon tetszik Koh Samui, mindenkinek ajánlom ezt a gyönyörű szigetet és a Walen Iskolát.
V. Balázs - Aki új életet kezdett Thaiföldön         (Balázs már a 2. évét tölti Samuin, az iskola által biztosított vízummal)
 
   
 
 
Sz. Szabolcs véleménye a Walen Iskola Online tanfolyamáról:

"Három éve tanulok a Debreceni Egyetem magyar-történelem tanári tagozatán. Ahhoz, hogy diplomát kaphassak szükséges a középfokú nyelvvizsga. A másik oka, hogy szeretnék külföldön dolgozni, és ehhez nélkülözhetetlen az angol nyelvtudás. Ezt tapasztalatból tudom mondani, mivel többször jártam külföldön és sajnos hiányos nyelvtudásom miatt sokszor nehézségek adódtak. Az iskola és a diákmunkák mellett nem sok időm marad tanulásra és kikapcsolódásra. Az online órákkal időt és energiát takarítok meg, ráadásul olcsóbban jutok hozzá mintha utazásra és könyvek beszerzésére költeném a pénzemet. 

Úgy gondolom az online tanulás nagyon hasznos, és mostmár mindenki számára elérhető. Sokan vannak olyan helyzetben hogy munka és tanulás mellett kevesebb idejük jut tanárhoz járni, esetleg ezért nagy utakat megtenni. Nekik mindenképp ajánlom a tanulás ezen formáját, mely BÁRHONNAN elérhető. Véleményem szerint ez a jövő oktatási formája, mely már most is nagy népszerűségnek örvend.

A fenti okok miatt, mindig is érdekelt az online tanulás és többen ajánlották ismerőseim közül. Elkezdtem keresni a neten, és véletlenül ráakadtam a www.walen.hu weboldalra. A tanítási módszerük és az árak meggyőztek arról hogy tennem kell egy próbát. Még nem fejeztem be a tanfolyamot, de úgy gondolom megérte és ajánlom másoknak is.

Úgy gondolom Magyarországon az internet sebessége megfelelő az online tanuláshoz, az online tanulmányaim során nem voltak problémáim. Az én internetem nem a leggyorsabb, de nem igényelt egyéb anyagi ráforditást.

Természetesen minnél magasabb szintre szeretnék fejlődni, de az első célom az angol középfokú nyelvvizsga teljesítése. Később még más nyelveket is szeretnék elsajátítani (thai, kínai). Mindíg is érdekeltek a keleti kultúrák, keleti nyelvek.

Elégedett vagyok az órák minőségével, rendkívül jól felépítettek. A tanárok a tanulók egyéni szinjét is figyelembe veszik. Könnyed, laza hangulatúak az órák, de mégis nagyon ügyelnek a pontos és precíz tanításra.

Annak ellenére, hogy teljesen angolul zajlanak az órák, rendkívül jó a hangulat, és az óra végére teljesen rááll az agyunk az angol nyelvre. A kétórás időtartam alatt az ember nagyon jól alkalmazkodik az idegen nyelvkörnyezethez, és a módszer úgymond rákényszeriti, hogy angolul gondolkozzon. Nagyon gyakorlatias, ezért is lett a módszer mottója, hogy tanulj meg 4x gyorsabban egy idegen nyelvet. Anyanyelvi tanárok oktatnak, kedvesek és aranyosak.

Mindenkinek szívből ajánlom a Walen Nyelviskola online óráit, illetve tanárait." - Sz. Szabolcs, egyetemi hallgató

 
Igazi nemzetközi légkör, boldog diákok - Walen Iskola, Chiang Mai
 

Bangkoki Walen Nyelviskola

Sukhumvit iskola az épület előtt

Iskola a Times Square épületben

Angol tanítás közben 

Pattayán az iskola épülete előtt

Az iskola előtt Chiang Rai-ban

Angol tanárunk a bangkoki iskolában

Oktatás thai nyelven Chiang Mai-ban

Hua Hin iskola tanítás közben

Thai nyelvtanáraink Pattayán

Egy hatásos tanítási módszer

  

Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken

 

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it