Iskola helyszínek

VÁLASSZA A WALEN ISKOLÁT -  8 KÜLÖNBÖZŐ HELYSZÍN - THAIFÖLDI VÍZUM INTÉZÉS

Bangkok

Az angyalok városa

Bangkok a kultúrális, gazdasági és politikai fővárosa Thaiföldnek. A világ leglátogatottabb metropolisza egy pár éves felmérés szerint. Egyaránt modern és régi. Az idelátogatókat szinte agyonnyomja a sok látnivaló, és a hatalmas város tömege. A kiváló tömegközlekedés, komfortos szállodák, apartmanok, nemzetközi éttermek, sok-sok ember kedvencévé tették Bangkokot. A bangkoki Walen Iskola a központban, kiválóan megközelíthető helyen található.

Pattaya

A szórakozás fellegvára

Pattaya az egyik legnépszerűbb hely Thaiföldön. Az évek során egy kis halászfaluból egy nagyvárossá nőtte ki magát. Szórakozás, kikapcsolódás, vásárlás ami miatt sokan látogatják a helyet. Emellett az olcsó keleti orvoslás, fogászat, és egyéb gyógyászati kezelések miatt is vonzó. A tengerpart, állatkert, úszópiac, elefánt falu is említésre méltó. Kétségtelen, hogy többség számára Pattaya az önfeledt szórakozásról szól, és valjuk be el is éri a célját ezen a téren.

Chiang Mai

Észak rózsája

Chiang Mai egy gyönyörű város 700 évre visszatekintő múlttal. Egy csodálatos völgyben helyezkedik el, körülvéve hegyekkel, termőföldekkel, erdőkkel, tavakkal. Chiang Mai a természetet kedvelőket inspirálja igazán. A látogatók nem győzik a programokat szervezni, annyi régi templom, piac, kézzel készült tárgyak megtekintése van terítéken. Szinte mindenhol találhat valami érdekességet a látogató, természetesen az éjszakai bazárt senki nem hagyhatja ki. Emellett kiváló hely kerékpározni, elefántolni, hegyet mászni, túrákat szervezni. Két helyen is van iskolánk, ez is mutatja a város népszerűségét.

Chiang Rai

A sokarcú város

Chiang Rai tartománynak a fővárosa sokaknak elkerüli a figyelmét. Viszont ha az illető több időt szentel a város felfedezésére, akkor rájön, hogy Chiang Rai egy kicsi, de igazán üdítő város nyugodt környezetben, olcsó szállásokkal és ízletes ételekkel. Phaya Mengrai alapította 1262-ben, és a Laosz-Thai Lanna királyság része volt. Chiang Rai csak 1786-ban vált Siám (Thaiföld régi elnevezése) részévé, utána pedig 1910-ben a megye fővárosa lett.

Hua Hin

Thaiföld királyi üdülőhelye 

A legrégebbi tradicionális thai üdülőhely ami ötvözi a modern tengerparti nyaraló és a még mindig aktív halász kikötő együttesét. És amíg más tengerparti üdülőhelyek a külföldiek igényeit elégítik ki, úgy Hua Hin nagyon népszerű a thaiok körében is. A gyönyörű és tiszta tengerpartja mellett a város népszerű még a golf pályáiról is. Thaiföld golf paradicsomának is nevezhetjük éppen, ami nagyon megfizethető áron elérhető. Emellett minden fellelhető ami egy külföldit érdekelhet. Aki egy gyönyörű és nyugodt helyre vágyik annak Hua Hin-t ajánljuk teljes szívvel.

Cha Am

A nyugalom városa

Nagyon sok látogató keres egy szeretnivaló tengerparti kisvárost, ahol valóban egyszerű az élet. Ez a kisváros fél órányira található Hua Hin-től északra, és 2 órányira Bangkoktól délre. Sokan akik Bangkokban élnek és keresnek egy közeli tengerparti helyet, számukra Cha Am jó választásnak szokott bizonyulni. Habár a hétköznapok tényleg nagyon nyugodtak, viszont hétvégén nagyon sok thai túrista lepi el a várost, leginkább a tengerparti részeket. Kiváló hely kerékpározni, olcsón rövid vagy hosszútávon tartózkodni és élvezni a nyugodt környezetet. A Walen elsőként nyitott iskolát ezen a helyen, remélve, hogy sokan esélyt adnak ennek a kisvárosnak.

 

Phuket

Thaiföld paradicsomi szigete

Kiváló látvány, lenyűgöző trópusi naplemente, meleg kék tenger vár Önre Ázsia legnépszerűbb szigetén. Akár egy reklámszöveg is lehetne, viszont Phuket valóban ilyen. Önfeledt kikapcsolódást biztosít a tökéletes tengerpart és a vendégcsalogató légkör. Akár búvárkodás, szörfözés, golfozás az érdeklődés tárgya, Phuket az a hely ahol mindenki többet kap mint amit elvár. Tegyen egy kört motorcsónakkal a sziget körül, látogassa meg a misztikus Phang Nga öblöt, kössön ki lakatlan szigeteken. Vagy miért nem merül el az éjszakai életben a Patong parton? Tiszta élvezet!

Koh Samui

A sziget mely inspirál és lenyűgöz

20 éve csupán pár merész hátizsákos túrista látogatta a szigetet. Ma, Koh Samui egy kozmopolitán csomópont, túrista csalogató akik egy kis szigeten egy bungalóban képzelik el az életet hetekre vagy hónapokra. Persze a gazdagabbaknak is jut luxus villa a tenger partján. Koh Samui egyedülálló Thaiföldön, és ezt a nevet a szépségével érdemelte ki. A szomszédos szigetek kiváló célpontok merülni, vagy akár átugrani Koh Phangan-ra a full moon partira. Ez a kis sziget mindenkinek tartogat valami meglepetést. Nemtől és kortól függetlenül mindenki szivesen látott vendég itt!

 

 Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken

 

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Last Updated (Friday, 26 December 2014 13:40)